tirsdag den 11. marts 2008

Ungarsk gullasch

2 hakkede løg
1 fed hvidløg
½ kg oksekød fra bryst
1 ds tomater
1 grøn peberfrugt
1 ½ liter bouillon
½ tsk kommen
Salt, peber
4 rå kartofler i terninger
100 g kogte nudler

De hakkede løg svitses i smør til de er gyldenbrune.
Gryden tages fra varmen og paprika tilsættes.
Tilsæt oksekød i tern, tomat, peberfrugt i strimler. Lad retten koge op.
Bouillon, kommen, salt, peber og kartofler blandes i og det hele snurrer under låg i 3 timer.
Inden servering tilsættes kogte nudler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...