250 g farin
125 g smør
4 æg
275 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 ½ tsk stødt kanel
½ tsk stødt nellike
½ tsk kardemomme
¼ tsk salt
1 ½ tsk revet appelsinskal
400 g revede gulerødder
50 gr. hk. afristet hasselnødder
125 g flormelis
200 g naturel flødeost
2 spsk appelsinsaft
50 g flormelis
2 tsk revet appelsinskal
50 g afristet hasselnødder og lidt revet appelsinskal
Pisk brunfarin sammen med smør og æg.
Bland hvedemel sammen med bagepulver, kanel, nellike, kardemomme og salt.
Rør melblandningen i æggemassen og rør herefter dejen med appelsinskal og gulerødder.
Fyld dejen i et smurt fad, bages i 40 min. ved 185 grader. Afkøles herefter.
Rør flødeost, appelsinsaft flormelis og revet appelsinskal sammen og smør det ud over den afkølede kage.
Drys med hasselnødder og revet appelsinskal.
Kommentarer
Send en kommentar