søndag den 18. april 2010

Lam i spinat

500 g lammekød
4 spsk smør + madolie
3 fed presset hvidløg
2 tsk. knust chilli
1 pose frossen spinat
1 tsk. reven ingefær
1/4 tsk. sambal oelek
2 tsk. garam masala
1 tsk. kardemomme
1 tsk. kanel
1 1/4 dl yoghurt naturel
1 dl fløde
1/2 tsk muskat nød
maizena til evt. jævning


Lam i tern trækker i 20 min. med hvidløg og ingefær.
Kød, ingefær og hvidløg svitses i smør og olie.
Tilsæt chilli, spinat, sambal oelek, garam masala, kardemomme og kanel og lad det svitse med et øjeblik.
Tilsæt youghurt og skru ned for varmen.
Retten skal simre i et par timer.
Fløde og muskatnød tilsættes, og retten jævnes evt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...