lørdag den 13. marts 2010

Langtidshævet brød - 2 stk.

12 g gær (1/4 pakke)
1/2 liter lunken vand
10 dl mel - f.eks. 7 dl hvede- og 3 dl durummel
1 tsk salt

Gæren opløses i det lunkne vand.
Tilsæt mel og ælt dejen med dejkroge på en håndmixer.
Tilsæt salt. Og ælt videre til dejen er sej.
Lad den hæve under et viskestykke i ca. 6 timer.
Form dejen til 2 brød på et stykke bagepapir.
Lad dejen hæve i yderligere 2 timer.
Bages ved 220 grader i ca. 40 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...