4 koteletter
Mel og parmesanost
Salt, peber
Olie
3 løg
En bakke champignon
2 spsk vineddike
1 dl bouillon
Dionsennep
2 ½ dl fløde
En halv pakke bacon
Vend koteletterne i mel iblandet salt, peber og parmesanost.
Varm olien på panden og steg koteletterne 4-5 min. på hver side.
Vend koteletterne flere gange under stegningen.
Koteletterne skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Læg koteletterne i et fad, hold dem varme.
Rist de grofthakkede løg og champignon i stegeskyen.
Tilsæt vineddike, bouillonen og sennep.
Lad det koge lidt ind. Tilsæt fløde.
Steg baconen sprød og læg den på et stykke køkkenrulle.
Hæld saucen over koteletterne, drys med parmesanost, pynt med baconstykkerne og gratiner 5 min. ved 250 grader.
Mel og parmesanost
Salt, peber
Olie
3 løg
En bakke champignon
2 spsk vineddike
1 dl bouillon
Dionsennep
2 ½ dl fløde
En halv pakke bacon
Vend koteletterne i mel iblandet salt, peber og parmesanost.
Varm olien på panden og steg koteletterne 4-5 min. på hver side.
Vend koteletterne flere gange under stegningen.
Koteletterne skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Læg koteletterne i et fad, hold dem varme.
Rist de grofthakkede løg og champignon i stegeskyen.
Tilsæt vineddike, bouillonen og sennep.
Lad det koge lidt ind. Tilsæt fløde.
Steg baconen sprød og læg den på et stykke køkkenrulle.
Hæld saucen over koteletterne, drys med parmesanost, pynt med baconstykkerne og gratiner 5 min. ved 250 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar