torsdag den 9. august 2012

Stikkelsbærtærte


Tærtebunden:
400 g mel
1 tsk eddike
½ tsk salt
3/4 dl vand
1 æg

Fyld:
400 g stikkelsbær
150 g sukker
1 spsk kartoffelmel
1 spsk vanille
2 spsk akasiehonning
Creme fraice

Ælt smeltet smør, mel, salt og eddike sammen. Pisk æg og vand sammen og bland det i dejen.
Beklæd de tærteformen med dejen og bag den i 15 min. ved 200 grader.
Bland stikkelsbær, sukker, kartoffelmel, vanille og honning. Hæld fyldet hen over den forbagte dej - og bag videre ved 200 grader i 25-30 min. Server med creme fraice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...