søndag den 7. februar 2010

Boller i karry - indiske


500 g hakket kalv og flæsk
1 æg
2 fed hvidløg
1 spsk garam masala
2 tsk salt
2 spsk rapsolie
1 løg
2 fed hvidløg
5 kardemommekapsler
1 spsk gram masala
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt nellike
1 tsk gurkemeje
1 tsk cayennepeber
1 hel kanel
2 laurbærblade
3 gulerødder
1 broccoli
1 dåse flåede tomater
1 dåse kokosmælk


Pres hvidløget og rør alle ingredienser sammen og lad farsen trække en halv time i køleskabet.
Hak løg, hvidløg og gulerod. Skær broccolien i buketter og del dem i fjerdedele.
Svits grøntsagerne i olie og lad dem stege et par minutter.
Tilsæt krydderier, flåede tomater og kokosmælk.
Lad saucen småkoge i en halv time.
Form kødet til små boller med en teske og lad dem koge i saucen i 10-12 min.
Serveres med kogte ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...