søndag den 7. februar 2010
Nemme boller
25 g gær
3 1/2 dl vand
400 g hvedemel
100 g durummel
Salt
Opløs gæren i det lunkne vand.
Tilsæt de to slags mel.
Brug en håndmixer med dejkroge til at røre dejen godt igennem.
Tilsæt salt og rør videre til dejen er elastisk.
Lad den hæve en time.
Del dejen i 8-9 boller - Brug en ske dyppet i koldt vand. Læg dem på en bagepapir og lad dem hæve endnu en time.
Bages ved 200 grader i 21 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar