lørdag den 13. februar 2010

Rødbeder med ingefær og jordskokpuré


400 g rødbede
2 spsk friskrevet ingefær
2 spsk olie
2 spsk sukker
2 spsk eddike
Lidt hakket chilli


Skræl rødbederne og skær dem i 2 x 2 cm store stykker.
Steg dem et par minutter i olie sammen med ingefær og chilli.
Tilsæt sukker og lad det karamelisere uden at det brænder på.
Tilsæt eddike og lad rødbederne simre en halv times tid til de er møre.

Jordskokpuré:
200 g jordskokker
2 fed hvidløg
1 håndfuld basilikum
Salt og peber


Skræl jordskokkerne og skær dem i skiver.
Kog dem i vand med finthakket hvidløg i ca. 10 min.
Blend dem sammen med basilikum.
Smag til med salt og peber.
Anret pureen oven på rødbederne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...