lørdag den 13. februar 2010
Rødbeder med ingefær og jordskokpuré
400 g rødbede
2 spsk friskrevet ingefær
2 spsk olie
2 spsk sukker
2 spsk eddike
Lidt hakket chilli
Skræl rødbederne og skær dem i 2 x 2 cm store stykker.
Steg dem et par minutter i olie sammen med ingefær og chilli.
Tilsæt sukker og lad det karamelisere uden at det brænder på.
Tilsæt eddike og lad rødbederne simre en halv times tid til de er møre.
Jordskokpuré:
200 g jordskokker
2 fed hvidløg
1 håndfuld basilikum
Salt og peber
Skræl jordskokkerne og skær dem i skiver.
Kog dem i vand med finthakket hvidløg i ca. 10 min.
Blend dem sammen med basilikum.
Smag til med salt og peber.
Anret pureen oven på rødbederne
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar