lørdag den 13. februar 2010
Panna Cotta
1/2 liter piskefløde
1 vanilliestang
6 spsk sukker
4 blade husblas
Flæk vanilliestangen på langs og skrab kornene ud.
Fløden kommes i en tykbundet gryde sammen med vanillie og vanilliestang - og varmes langsomt op til kogepunketet.
Lad blandingen simre i 15 min.
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Tag vanilliestangen op, når flødemassen er færdig.
Pres vandet ud af husblassen og tilsæt det til fløden - rør rundt så husblassen bliver helt opløst.
Kom blandingen i 4 glas og sæt dem i køleskabet 4-5 timer.
300 g frosne hindbær
4 spsk sukker
Pres hindbærene gennem en si.
Kog hindbærene op sammen med sukker og lad blandingen køle af.
Anret panna Cotta'en på tallerkener og pynt med hindbær.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar