lørdag den 13. februar 2010

Panna Cotta


1/2 liter piskefløde
1 vanilliestang
6 spsk sukker
4 blade husblas


Flæk vanilliestangen på langs og skrab kornene ud.
Fløden kommes i en tykbundet gryde sammen med vanillie og vanilliestang - og varmes langsomt op til kogepunketet.
Lad blandingen simre i 15 min.
Læg husblassen i blød i koldt vand.
Tag vanilliestangen op, når flødemassen er færdig.
Pres vandet ud af husblassen og tilsæt det til fløden - rør rundt så husblassen bliver helt opløst.
Kom blandingen i 4 glas og sæt dem i køleskabet 4-5 timer.

300 g frosne hindbær
4 spsk sukker


Pres hindbærene gennem en si.
Kog hindbærene op sammen med sukker og lad blandingen køle af.

Anret panna Cotta'en på tallerkener og pynt med hindbær.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...