fredag den 9. marts 2007

Boller med rødbede

50 g gær
4 dl mælk
1 dl A38
50 g smør
2 tsk salt
2 tsk sukker
200 g reven rødbede
50 g solsikkekærner
300 g grahamsmel
50 g hvedemel

Smørret smeltes og tilsættes mælk og A38.
Gæren udrøres i mælkeblandingen.
Salt, sukker, rødbede, solsikkekærner og mel tilsættes.
Dejen æltes godt.
Dejen hæver 1 time, hvorefter den slås ned, deles i 20 stykker og formes til boller.
Bollerne efterhæver i 20 min. på en bageplade.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med solsikkekærner.
Bages 20 min. ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...