50 g gær
4 dl mælk
1 dl A38
50 g smør
2 tsk salt
2 tsk sukker
200 g reven rødbede
50 g solsikkekærner
300 g grahamsmel
50 g hvedemel
Smørret smeltes og tilsættes mælk og A38.
Gæren udrøres i mælkeblandingen.
Salt, sukker, rødbede, solsikkekærner og mel tilsættes.
Dejen æltes godt.
Dejen hæver 1 time, hvorefter den slås ned, deles i 20 stykker og formes til boller.
Bollerne efterhæver i 20 min. på en bageplade.
Pensles med sammenpisket æg og drysses med solsikkekærner.
Bages 20 min. ved 200 grader.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar