fredag den 9. marts 2007

Pandekager med skinkefyld

2 æg
2 ½ dl mælk
Salt
Revet muskatnød
1 dl hvedemel
2 spsk smør
250 g letrøget skinke
1 løg
1 spsk olie
1 fed hvidløg
Salt, peber, paprika
1 ½ dl bouillon
2 spsk hakket persille

Pisk æggene med ldt af mælken.
Tilsæt salt.
Pisk melet i og tilsæt resten af mælken.
Tilsæt det smeltede smør.
Skær skinken i små terninger.
Pil og hak løget fint.
Svits skinke og løg i lidt olie.
Pres hvidløget over.
Krydr godt og hæld bouillon ved.
Kog ca. 10 min. til væsken er kogt godt ind.
Tilsæt persillen. Bag små tynde pandekager.
Fyld de bagte pandekager og rul dem sammen.
Pynt evt. med salatblade og tomatbåde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...