2 æg
2 ½ dl mælk
Salt
Revet muskatnød
1 dl hvedemel
2 spsk smør
250 g letrøget skinke
1 løg
1 spsk olie
1 fed hvidløg
Salt, peber, paprika
1 ½ dl bouillon
2 spsk hakket persille
Pisk æggene med ldt af mælken.
Tilsæt salt.
Pisk melet i og tilsæt resten af mælken.
Tilsæt det smeltede smør.
Skær skinken i små terninger.
Pil og hak løget fint.
Svits skinke og løg i lidt olie.
Pres hvidløget over.
Krydr godt og hæld bouillon ved.
Kog ca. 10 min. til væsken er kogt godt ind.
Tilsæt persillen. Bag små tynde pandekager.
Fyld de bagte pandekager og rul dem sammen.
Pynt evt. med salatblade og tomatbåde.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar