fredag den 9. marts 2007

Ratatouille

1 spsk olie
3 løg
3 fed presset hvidløg
1 spsk koncentreret tomatpure
2 dl grøntsagsbouillon
1 tsk timian
1 tsk basilikum
2 laurbærblade
Salt, peber
2 peberfrugter (een rød og een grøn)
2-3 mellemstore courgetter
2 små auberginer
6 tomater eller 1 dåse flåede tomater
2 spsk hakket persille
Citronsaft

Løgenen hakkes og svitses i olie sammen med hvidløg.
Tomatpure, bouillon og krydderier tilsættes og koges igennem.
Peberfrugterne skæres i strimler. Courgetter og auberginer skæres i tern. Og tilsættes.
Koges i 15 min.
Tilsæt hakkede - eller flåede tomater og persille.
Koges yderligere 15 min.
Smages til med citronsaft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...