1 spsk olie
3 løg
3 fed presset hvidløg
1 spsk koncentreret tomatpure
2 dl grøntsagsbouillon
1 tsk timian
1 tsk basilikum
2 laurbærblade
Salt, peber
2 peberfrugter (een rød og een grøn)
2-3 mellemstore courgetter
2 små auberginer
6 tomater eller 1 dåse flåede tomater
2 spsk hakket persille
Citronsaft
Løgenen hakkes og svitses i olie sammen med hvidløg.
Tomatpure, bouillon og krydderier tilsættes og koges igennem.
Peberfrugterne skæres i strimler. Courgetter og auberginer skæres i tern. Og tilsættes.
Koges i 15 min.
Tilsæt hakkede - eller flåede tomater og persille.
Koges yderligere 15 min.
Smages til med citronsaft.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar