100 g smør
125 g sukker
1 æg
65 g mel
2 spsk kakao
½ tsk bagepuler
100 hakkede nødder
Rør sukker og smør luftigt og kom ægget i.
Tilsæt mel, kakao, bagepulver og halvdelen af de hakkede nødder.
Rør det hele sammen med let hånd.
Kom dejen i en smurt form ca. 25 x 30 cm.
Drys med resten af nødderne.
Bages ved 200 grader i 20 min.
Skær kagen ud i kvadrater.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar