2 spsk olie
1 løg
1 fed hvidløg
1 ds tomater
1 ds tomatpure
1 tsk sukker
1 tsk basilikum
Salt, peber
200 g rejer
Parmesanost
Løg og hvidløg hakkes og svitses i olie ca. 10 min.
Tilsæt tomat, tomatpure, sukker, basilikum, salt og peber.
Lad retten snurre 1 time.
Læg rejerne i en tærteform, hæld saucen over og drys med revet parmesanost.
Gratiner retten ved 250 grader til osten er gylden og sovsen gloende varm.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar