500 g lammekød
4 spk smør + madolie
3 fed presset hvidløg
2 tsk knust chilli
1 pose frossen spinat
1 tsk. reven ingefær
1/4 tsk sambal oelek
2 tsk garam masala
1 tsk kardemomme
1 tsk. kanel
1 1/4 dl yoghurt naturel
1 dl fløde
1/2 tsk muskat nød
maizena til evt jævning
Lam i tern trækker i 20 min. med hvidløg og ingefær.
Kødet svitses i smør og olie.
Tilsæt ingefær, hvidløg, chilli, spinat, sambal oelek, garam masala, kardemomme og kanel og lad det svitse med et øjeblik.
Tilæst youghurt og skru ned for varmen.
Retten simrer i et par timer.
Fløde og muskatnød tilsættes, og retten jævnes evt.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar