tirsdag den 25. december 2007

Lam i spinat

500 g lammekød
4 spk smør + madolie
3 fed presset hvidløg
2 tsk knust chilli
1 pose frossen spinat
1 tsk. reven ingefær
1/4 tsk sambal oelek
2 tsk garam masala
1 tsk kardemomme
1 tsk. kanel
1 1/4 dl yoghurt naturel
1 dl fløde
1/2 tsk muskat nød
maizena til evt jævning

Lam i tern trækker i 20 min. med hvidløg og ingefær.
Kødet svitses i smør og olie.
Tilsæt ingefær, hvidløg, chilli, spinat, sambal oelek, garam masala, kardemomme og kanel og lad det svitse med et øjeblik.
Tilæst youghurt og skru ned for varmen.
Retten simrer i et par timer.
Fløde og muskatnød tilsættes, og retten jævnes evt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...