søndag den 31. oktober 2010

Græskarsuppe

2 løg

3 fed hvidløg

1/2 kg kartofler

1 liter bouillon

1 kg græskar

1/2 selleri

2 1/2 dl fløde

1 røget chili udblødt i kogende vand

1 tsk. røget paprika

3 dl græskarkerner

1 dl revet parmasanost

Olie

Salt


Kartoflerne og det halve selleri skrælles og skæres i terninger.

Græskaret skæres midt over, kernerne tages ud og gemmes. Kødet skæres i små tern.

Løg og hvidløg snittes fint og svitses i olien.

Hak chilli’erne og tilsæt dem sammen med kartofler, selleri, græskar og bouillon.

Lad suppen koge en halv times tid, hvorefter den blendes.

Rist græskarkernerne i olie og tilsæt rigeligt salt og parmasanost.

Inden suppen serveres tilsættes fløde og den varmes igennem en ekstra gang. Server suppen med de saltede, ristede græskarkerner.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...