mandag den 18. oktober 2010

Kartoffelmos


1 kg kartofler
1/2 selleri
1 persillerod
1 løg
2 laurbærblade
Bredbladet persille
Muskatnød
Salt

Skræl kartofler, selleri, persillerod og løg. Skær dem i passende stykker og og kog dem med laurbærblade og stænglerne fra persillen, men uden salt til alle ingredienser er kogt meget møre.
Tag laurbærbladene og persillestænglerne fra. Rør kartofler og grøntsager med lidt af kogevandet. Brug et piskeris og masser af håndkraft. Tilsæt salt og revet muskatnød.
Pynt med hakket persille.
Kan serveres som her, med coleslaw og en rest fasan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...