mandag den 25. oktober 2010

Spansk omelet i ovnen

3 kogte kartofler
6 æg
200 g chorizopølse skåret i skiver
2 kviste frisk rosmarin
2 hakkede løg
Saften af 1 citron
En dåse majs
2 peberfrugter
Olie
Salt + peber
Hakket bredbladet persille.

Peberfrugterne og løgene renses og hakkes og svitses i olie - peberfrugterne bliver bedre, hvis man lader dem svitse temmelig længe.
Pisk æggene sammen og hæld dem ud i et smurt ildfast fad.
Fordel pølse, peberfrugter, løg, majs og persille over æggemassen og tilsæt salt og peber.
Bages en halv time ved 220 grader.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...