4 koteletter
Mel og parmesanost
Salt, peber
Olie
3 løg
2 spsk vineddike
1 dl bouillon
Dionsennep
2 ½ dl fløde
Vend koteletterne i mel iblandet salt, peber og parmesanost.
Varm olien på panden og steg koteletterne 4-5 min. på hver side.
Vend koteletterne flere gange under stegningen.
Koteletterne skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Læg koteletterne i et fad, hold dem varme.
Rist de grofthakkede løg i stegeskyen.
Tilsæt vineddike, bouillonen og sennep.
Lad det koge lidt ind. Tilsæt fløde.
Hæld saucen over koteletterne, drys med parmesanost og gratiner 5 min. ved 250 grader.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar