søndag den 9. marts 2008

Koteletter med sennepsauce

4 koteletter
Mel og parmesanost
Salt, peber
Olie
3 løg
2 spsk vineddike
1 dl bouillon
Dionsennep
2 ½ dl fløde

Vend koteletterne i mel iblandet salt, peber og parmesanost.
Varm olien på panden og steg koteletterne 4-5 min. på hver side.
Vend koteletterne flere gange under stegningen.
Koteletterne skal være gennemstegte, men ikke tørre.
Læg koteletterne i et fad, hold dem varme.
Rist de grofthakkede løg i stegeskyen.
Tilsæt vineddike, bouillonen og sennep.
Lad det koge lidt ind. Tilsæt fløde.
Hæld saucen over koteletterne, drys med parmesanost og gratiner 5 min. ved 250 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...