400 g oksehjerte
1 løg
1 gulerod
2 stænger bladselleri
1 spsk olie
1 ds flåede tomater
Salt, peber
1 bdt persille
1 tsk majsstivelse
1 dl fløde
400 g pasta
Revet parmesanost
Hjertet renses og skæres i fine tern.
Løget hakkes. Gulerod og Bladselleri skæres i små terninger.
Kød, løg og gulerod svitses i olie.
Tomater, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen i 1 time.
Persillen hakkes og tilsættes sammen med majsstivelse udrørt i fløde.
Kødsaucen varmes godt igennem.
Pastaen koges og overhældes med kødsauce og drysses med parmesanost.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar