søndag den 26. oktober 2008

Hjertesauce med pasta

400 g oksehjerte
1 løg
1 gulerod
2 stænger bladselleri
1 spsk olie
1 ds flåede tomater
Salt, peber
1 bdt persille
1 tsk majsstivelse
1 dl fløde
400 g pasta
Revet parmesanost

Hjertet renses og skæres i fine tern.
Løget hakkes. Gulerod og Bladselleri skæres i små terninger.
Kød, løg og gulerod svitses i olie.
Tomater, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen i 1 time.
Persillen hakkes og tilsættes sammen med majsstivelse udrørt i fløde.
Kødsaucen varmes godt igennem.
Pastaen koges og overhældes med kødsauce og drysses med parmesanost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...