søndag den 26. oktober 2008

Paprika-kylling

4 skiver røget bacon
1 stor kylling
3 løg
2 fed hvidløg
2 spsk paprika
1 ds tomatpure
2 dl bouillon
2 ½ dl fløde
500 g champignon
Olie
Salt, peber

Baconen svitses til den er gylden og tages op.
Kyllingen deles i 6 stk. som svitses i baconfedtet tilsat lidt olie, til kyllingestykkerne er brune.
Hvorefter de tages op.
Løg og hvidløg svitses til de er klare.
Tilsæt paprika, tomatpure, bouillon, fløde, salt og peber.
Saucen koges igennem, hvorefter bacon og kyllingestykkerne lægges i.
Retten koges en time.
Champignonerne renses og koges med de sidste 10 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...