4 skiver røget bacon
1 stor kylling
3 løg
2 fed hvidløg
2 spsk paprika
1 ds tomatpure
2 dl bouillon
2 ½ dl fløde
500 g champignon
Olie
Salt, peber
Baconen svitses til den er gylden og tages op.
Kyllingen deles i 6 stk. som svitses i baconfedtet tilsat lidt olie, til kyllingestykkerne er brune.
Hvorefter de tages op.
Løg og hvidløg svitses til de er klare.
Tilsæt paprika, tomatpure, bouillon, fløde, salt og peber.
Saucen koges igennem, hvorefter bacon og kyllingestykkerne lægges i.
Retten koges en time.
Champignonerne renses og koges med de sidste 10 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar