3 avocadoer
Citronsaft
1 ds tomatpure
6 spsk creme fraiche
Salt, peber
Chilli
200 g rejer
Smør
3 spsk revet parmesanost
Flæk avocadoerne, tag stenen ud, tag kødet ud med en lille ske.
Drys med citronsaft.
Tomatpure, creme fraiche og krydderier koges sammen til en stærk sauce.
Bland avocadokød og rejer i saucen.
Fyld blandingen i skallerne, pensl med smør og drys parmesanost over.
Gratineres få minutter ved stærk varme.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar