2 spsk olie
1 løg
200 g kogte, kolde kartofler
100 g skinke
Salt, peber
2 spsk smør
Mel4 fiskefilet'er
1 citron
1 tomat
Hakket persille
Løget hakkes og svitses i olie sammen med hakket skinke og kartofler skåret i tern.
Krydres med salt og peber.
Fiskefileterne vendes i mel og steges i smør.
Løg, skinke og kartofler lægges på et fad.
Fiskefileterne lægges på toppen, retten overhældes med smørret fisken er stegt i.Drysses med hakket persille og pyntes med citron og tomatskiver.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar