søndag den 26. oktober 2008

Stegt fiskefilet med kartofler

2 spsk olie
1 løg
200 g kogte, kolde kartofler
100 g skinke
Salt, peber
2 spsk smør
Mel4 fiskefilet'er
1 citron
1 tomat
Hakket persille

Løget hakkes og svitses i olie sammen med hakket skinke og kartofler skåret i tern.
Krydres med salt og peber.
Fiskefileterne vendes i mel og steges i smør.
Løg, skinke og kartofler lægges på et fad.
Fiskefileterne lægges på toppen, retten overhældes med smørret fisken er stegt i.Drysses med hakket persille og pyntes med citron og tomatskiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...