6 fiskefilet'er
Mel
4 spsk smør
300 g champignon
1 løg
1 rød peber
1 grøn peber
Salt, peber
Karry
Gurkemeje
2 dl piskefløde
Fiskefileterne vendes i mel, der er krydret med salt og peber, og steges i smør.
Hak løg og peberfrugter og svits i olie.
Smag til med salt, peber, karry og gurkemeje.
Hæld fløden over og varm sovsen godt igennem inden den hældes over fiskene.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar