500 g hvedemel
2 ½ dl lunkent vand
30 g gær
1 tsk salt
1 spsk olie
1 æg
100 g fetaost
20 sorte oliven
Rør gæren ud i vand.
De øvrige ingredienser røres i dejen og den æltes godt.
Lad den hæve i 30 min.Dejen slås ned og rulles til en aflang flade.
Ost og oliven (uden sten) fordels ud over brødet, der rulles sammen på den lange led og drejes som en snegl på bagepladen.
Efterhæver i 20 min.
Pensles med mælk eller æg og bages ved 200 grader i 30 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar