1 dl vand
½ pk gær
1 tsk salt
1 spsk olie
200 g hvedemel
Kom lunkent vand i en skål.
Opløs gæren i vandet.
Tilsæt salt, olie og mel.
Ælt dejen godt igennem, dæk den med et viskestykke og lad den hæve en time.
Slå dejen, rul den ud til en rund flade, 30 cm i diameter.
Lad den efterhæve 30 min.
Kom fyldet på og bag pizzaen 25 min. ved 250 grader.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar