8 sild i fileter
1 hårdkogt hakket æg
Revet skalotteløg
Smør
Karry
1 citron
1 æg
4 finthakkede løg
1 fed hvidløg
1 madæble
Gurkemeje
2 spsk mel
2 dl bouillon
2 dl mælk
½ dl fløde
Drys fileterne med salt, lad dem trække 10 min. Rør det hakkede æg med blødgjort smør, revet løg og karry.
Skyl sildene og tør dem på begge sider og dryp med citronsaft.
Fordel fyldet på sildene, rul dem sammen og fastgør med en tandstikker.
Vend sildene i sammenpisket æg og rasp og krydret med salt, peber og karry.
Steg sildene i brunet smør ca. 5 minutter på hver side. Vend dem ikke mere end en gang.
Finthakket løg og knust hvidløg svitses 5 min. i smør.
Karry og gurkemeje tilsættes og svitses lidt med, inden groft revet æble hældes i gryden. Lad det hele snurre lidt, drys mel over.
Afbag sovsen med bouillon, mælk og fløde.
Smag til med salt og karry.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar