mandag den 10. november 2008

Tærte med hytteost

200 g mel
125 g smør
3-4 spsk vand
3 bundter forårsløg
3 æg
1 spsk maizenamel
350 g hytteost
50 g mild reven ost
Revet muskatnød
Salt, peber
4 tomater
Olie
Basilikum

Bland mel og smør sammen.
Ælt dejen færdig med koldt vand og lad den hvile en time i køleskabet.
Beklæd en tærteform med dejen, prik et par steder med en gaffel.
Forbag den ved 200 grader i 15 min.
Skær forårsløgene i skiver og læg dem på tærtebunden.
Pisk æggene sammen med maizenamel, tilsæt hytteost, revet ost, muskatnød, salt og peber.
Hæld blandingen over tærtebunden. Pynt med tomatskiver, der pensles med olie og drysses med basilikum.Bages 30 min. ved 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...