200 g mel
125 g smør
3-4 spsk vand
3 bundter forårsløg
3 æg
1 spsk maizenamel
350 g hytteost
50 g mild reven ost
Revet muskatnød
Salt, peber
4 tomater
Olie
Basilikum
Bland mel og smør sammen.
Ælt dejen færdig med koldt vand og lad den hvile en time i køleskabet.
Beklæd en tærteform med dejen, prik et par steder med en gaffel.
Forbag den ved 200 grader i 15 min.
Skær forårsløgene i skiver og læg dem på tærtebunden.
Pisk æggene sammen med maizenamel, tilsæt hytteost, revet ost, muskatnød, salt og peber.
Hæld blandingen over tærtebunden. Pynt med tomatskiver, der pensles med olie og drysses med basilikum.Bages 30 min. ved 200 grader.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar