2-3 æbler
60 g mel
90 g sukker
4 æg
2 1/2 dl mælk
25 g smør
3-4 spsk kanel
Æblerne skrælles og skæres i både og kommes op i et smurt tærtefad.
De krydres med kanel efter behag. Sigt melet ned i sukkeret og bland det godt sammen.
Lav en lille fordybning i melet og sukkeret.
I en anden skål piskes æg, mælk og smeltet smør sammen og lidt af æggemassen hældes
ned i fordybningen. Det blandes godt sammen.
Dernæst blandes det sidste af æggemassen i og det røres blankt.
Det hældes over æblerne og bages i forvarmet ovn ved 180-190 grader i ca. 35 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar