torsdag den 8. februar 2007

Æbletærte

2-3 æbler
60 g mel
90 g sukker
4 æg
2 1/2 dl mælk
25 g smør
3-4 spsk kanel

Æblerne skrælles og skæres i både og kommes op i et smurt tærtefad.
De krydres med kanel efter behag. Sigt melet ned i sukkeret og bland det godt sammen.
Lav en lille fordybning i melet og sukkeret.
I en anden skål piskes æg, mælk og smeltet smør sammen og lidt af æggemassen hældes
ned i fordybningen. Det blandes godt sammen.
Dernæst blandes det sidste af æggemassen i og det røres blankt.
Det hældes over æblerne og bages i forvarmet ovn ved 180-190 grader i ca. 35 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...