torsdag den 8. februar 2007

Pasta med røget laks og fløde

400 g tørrede penne
400 g frisk ravioli med spinat
12 skiver røget laks
1 stk. løg
1/2 ltr. piskefløde
1 stk. lime
100 g parmesan eller efter behag

Kog de to slags pasta hver for sig og køl dem af.
Skær laksen i strimler og hak løget.
Rist laksen på en varm pande i lidt olie, og tag den af, og gem den i en i skål.
Rist det hakkede løg på samme pande som laksen.
Når løget har taget farve, kommes limesaft over.
Det skal reducere til det næsten er kogt væk.
Dernæst tilsættes piskefløden lidt af gangen og koger jævn.
Riv parmesanosten ned i fløden og kog godt igennem.
Pasta sauce og laks kommes op i gryde og varmes godt igennem.
Husk at smage til med salt og peber.
Ved anretning kan man evt. pynte med frisk hakket basilikum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...