1200 g knoldselleri,
4 tsk. olivenolie,
120 g tørrede dadler,
40 g valnødder,
4 spsk. friskpresset citronsaft,
2 håndfulde hakket persille
Salt, peber
Skræl sellerien og skær den i stave på cirka 6x1x3 cm. Bland selleristavene med olie, salt og peber og bag dem på bageplade på bagepapir i varmluftovn ved 175 grader i cirka 30 minutter,
til de er gyldne og møre. Vend rundt i dem undervejs.
Tag stenene ud af dadlerne og snit dem i tynde strimler på langs.
Rist nødderne på en tør, hed pande, til de er gyldne, og bræk dem i mindre stykker.
Vend alle ingredienser, undtagen nødderne, sammen og smag salaten til.
Pynt med nødderne.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar