torsdag den 8. februar 2007

Dadelfarserede auberginer

2 auberginer
3 modne tomater
1 løg
3 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
1 tsk kanel
5 dadler
150 g mild ost
Salt og peber
Olie

Skyl auberginerne og flæk dem. Læg dem på bagepapir, og bag dem i ca. 40 min. ved 175 grader.
Løg og hvidløg hakkes fint. Dadlerne hakkes groft.
Tomaterne skæres over i halve, kernerne skrabes ud, og kødet hakkes groft.
Sauter løg og hvidløg klare i olie, og tilsæt derefter dadler, tomater og krydderier.
Og lad det simre i 5 min.
Auberginekødet skrabes ud og blandes sammen med løgblandingen.
Det hele fyldes i aubergineskallerne og drysses med den revne ost.
Bages færdig i ovnen 30 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...