2 auberginer
3 modne tomater
1 løg
3 fed hvidløg
1 tsk spidskommen
1 tsk kanel
5 dadler
150 g mild ost
Salt og peber
Olie
Skyl auberginerne og flæk dem. Læg dem på bagepapir, og bag dem i ca. 40 min. ved 175 grader.
Løg og hvidløg hakkes fint. Dadlerne hakkes groft.
Tomaterne skæres over i halve, kernerne skrabes ud, og kødet hakkes groft.
Sauter løg og hvidløg klare i olie, og tilsæt derefter dadler, tomater og krydderier.
Og lad det simre i 5 min.
Auberginekødet skrabes ud og blandes sammen med løgblandingen.
Det hele fyldes i aubergineskallerne og drysses med den revne ost.
Bages færdig i ovnen 30 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar