½ kg hjerter i strimler
1 savoykål i strimler
1 stort løg i tern
1 skive selleri i tern
1 spsk smør
2 dl piskefløde
1-2 spsk Potaks Green Masala pasta
Salt, peber
Brun hjerterne og løget.
Tilsæt Masala pasta (det må ikke stege)
Lad retten simre en time.
Tilsæt kål, fløde, salt, peber og evt. lidt vand.
Tilsæt seleri, lad retten simre videre endnu en time.
Tilbehør: ris kogt med gurkemeje.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar