2 dl olie
150 g sukker
4 æg
250 mel
½ tsk salt
2 tsk kanel
50 g rosiner
50 g nødder
8 små gulerødder
2 tsk bagepulver
Pisk olie og sukker sammen.
Tilsæt æggene og pisk videre.
Tilsæt mel, salt, kanel, rosiner og revne gulerødder.
Tilsæt de hakkede nødder og rør rundt.
Til slut kommes bagepulveret i dejen og den vendes forsigtigt.
Bages ved 170 grader i en time.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar