2 håndfuld persille
Olivenolie
Valnødder
Parmasanost
Soltørrede tomater
1 løg
Salt + peber
300 g pasta
Røget laks
Rejer
Persille, olivenolie, valnødder, parmasanost, soltørrede tomater og løg blendes.
Smag til med salt og peber.
Kog pastaen og lad den dryppe af et øjeblik.
Bland den med pestoen og pynt med røget laks og rejer.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar