250 g palmin
1 kop sukker
3 æg
125 g kakao
1 pk kiks
Palminen smeltes.
Sukker og æg piskes sammen til det ikke knaser. Husk at bruge salmonellafri æg.
Kakaoen piskes med og den let afkølede palmin røres i.
Massen lægges lagvis med kiks i en bageform. Kakaomasse i bunden og øverst.
Sættes til afkøling.
Kan senere serveres med kaffe tilsat Rex.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar