tirsdag den 20. februar 2007

Pasta med muslinger i røget paprika

175 g smuttede mandler
3 spsk. olivenolie
2 store hakkede løg
5 fed hvidløg
3 laurbærblade
Merian
Timian
3 røde pebre i tern
750 g modne tomater
1 rød chilli
1 tsk røget paprika
1 l fiskefond
Salt, peber
1 tsk safran
1 kg muslinger
Hvidvin

Rist de smuttede mandler i ovnen ved 130 grader til de er lysebrune. Hvorefter de blendes.
Løg og hvidløg hakkes og svites i olien.
Tilsæt krydderurter, chilli og rød peber.
Lad saucen stege videre ved svag varme til pebrene bliver bløde.
Tilsæt tomater, safran, fiskefond, mandler og paprika.
Smag til med salt og peber.
Lad saucen koge ved svag varme i en times tid.
Muslingerne dampes i en smulre hvidvin, når de åbner sig, tages de med en hulske og kommes ned i saucen.
Hvidvinen sigtes gennem et viskestykke og kommes ligeledes ned i saucen.
Serveres med pasta.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...