175 g smuttede mandler
3 spsk. olivenolie
2 store hakkede løg
5 fed hvidløg
3 laurbærblade
Merian
Timian
3 røde pebre i tern
750 g modne tomater
1 rød chilli
1 tsk røget paprika
1 l fiskefond
Salt, peber
1 tsk safran
1 kg muslinger
Hvidvin
Rist de smuttede mandler i ovnen ved 130 grader til de er lysebrune. Hvorefter de blendes.
Løg og hvidløg hakkes og svites i olien.
Tilsæt krydderurter, chilli og rød peber.
Lad saucen stege videre ved svag varme til pebrene bliver bløde.
Tilsæt tomater, safran, fiskefond, mandler og paprika.
Smag til med salt og peber.
Lad saucen koge ved svag varme i en times tid.
Muslingerne dampes i en smulre hvidvin, når de åbner sig, tages de med en hulske og kommes ned i saucen.
Hvidvinen sigtes gennem et viskestykke og kommes ligeledes ned i saucen.
Serveres med pasta.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar