250-400 g strimlet svinekød
2 tsk grøn karrypasta
2 tsk hvidløg - finthakket
1 spsk ingefær - frisk og finthakket
1-2 stilke citrongræs - fintsnittet
1 ds kokosmælk
1 stort løg - skåret i smalle både
100 g grønne bønner
2 spsk fiskesovs
1 tsk puddersukker
3-4 spsk olie til stegning
100 g cashawnødder
Opvarm olie i en tykbundet gryde og rist karrypasta,
hvidløg, ingefær og citrongræs.
Tilsæt kødet og lad det stege et øjeblik. Kom lidt kokosmælk i,
så krydderierne ikke brænder på.
Kom derefter løg og cashawnødder og lidt efter lidt grøntsager i
og lad retten småkoge i ca 1¼2 time med resten af kokosmælken.
Grøn karry har en tendens til at skille, det er derfor vigtigt at røre jævnligt og lad retten simre uden låg.
Smag til med fiskesovs og sukker.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar