fredag den 9. februar 2007

Svinekød i grøn karry

250-400 g strimlet svinekød
2 tsk grøn karrypasta
2 tsk hvidløg - finthakket
1 spsk ingefær - frisk og finthakket
1-2 stilke citrongræs - fintsnittet
1 ds kokosmælk
1 stort løg - skåret i smalle både
100 g grønne bønner
2 spsk fiskesovs
1 tsk puddersukker
3-4 spsk olie til stegning
100 g cashawnødder

Opvarm olie i en tykbundet gryde og rist karrypasta,
hvidløg, ingefær og citrongræs.
Tilsæt kødet og lad det stege et øjeblik. Kom lidt kokosmælk i,
så krydderierne ikke brænder på.
Kom derefter løg og cashawnødder og lidt efter lidt grøntsager i
og lad retten småkoge i ca 1¼2 time med resten af kokosmælken.
Grøn karry har en tendens til at skille, det er derfor vigtigt at røre jævnligt og lad retten simre uden låg.
Smag til med fiskesovs og sukker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...