1/4 hvidkål
2 store gulerødder
1 lille løg
3 spsk hasselnødder
2 spsk persille
1/2 tsk kommen
2 1/2 dl cremefraiche
1 spsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
1 tsk sukker
Salt, peber
De yderste blade og stokken fjernes fra hvidkålen. Gulerødderne skrælles.
Hvidkålen snittes fint. Gulerødder og løg rives på et råkostjern.
Cremefraiche, kommen, citronsaft, dijonsennep, suller, salt og peber blandes og vendes sammen med hvidkål, gulerødder og løg.
Drysses med hakket persille og hakkede nødder.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar