200 g mel
150 g smør
100 g sukker
½ dl sesamfrø
1 æg
3 æbler
Kanel
1 dl rosiner
Creme fraiche
Mel, sukker, sesamfrø blandes med smeltet smør.
Halvdelen af dejen fordeles i en tærteform.
Æblerne skrælles og skæres i både og lægges oven på dejen.
Drys med kanel og hæld rosinerne over.
Ægget piskes sammen og hældes over æblerne.
Resten af dejen lægges over æblerne som låg.Bages ved 200 grader i 40 minutter.
Serveres med kold creme fraiche.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar