300 g bacon
4 æg
4 spsk mælk
2 spsk parmesanost
Salt, peber
Groft rugbrød
Baconen steges på en tør pande og tages op efterhånden som det er stegt færdigt.
Æg, mælk, parmesanost, salt og peber røres sammen med 3 spsk fedt fra baconen.
Æggemassen hældes på panden og steges ved svag varme.
Det stegte bacon lægges over halvdelen af omeletten, den anden halvdel bukkes over, mens omeletten steges færdig.
Serveres med groft rugbrød.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar