Porrer
Bladselleri
Gulerødder
Selleri
Pastinakker
Kartofler
Æggeblommer
Stiftpiskede æggehvider
Muskat
Salt, peber
Rasp
Smør
Grøntsagerne hakkes groft og koges.
Kartoflerne koges og røres med æggeblommer, stiftpiskede æggehvider, muskat, salt og peber.
Grøntsagerne lægges i et ildfast fad og dækkes med kartoffelmos, drysses med rasp og tilsættes et par smørklatter.
Bages ved 200 grader til kartoffelmosen er lysebrun og sprød.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar