tirsdag den 11. marts 2008

Musakas

1/2 kg auberginer
1/4 kg kartofler
300 g hakket okse- eller lammekød
1 ds tomater
1 ds tomatpure
1 løg
Olivenolie
50 g reven parmesanost
Rasp
Kanel
Salt, peber
Bechamelsauce

Kartoflerne koges og skæres i skiver.
Løg og snittede løg brunes i olie og krydres med kanel, salt og peber.
Tilsæt tomat og tomatpure og lad saucen koge godt igennem.
Auberginerne skæres i skiver på langs, brunes i olie og lægges i bunden af et smurt ovnfast fad.
Kødsaucen hældes over.
Derefter lægges et lag kartofler ovenpå. Hæld bechamelsauce over og drys med parmesanost.
Stil fadet i ovnen ved 175 grader i 3 kvarter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...