1/2 kg auberginer
1/4 kg kartofler
300 g hakket okse- eller lammekød
1 ds tomater
1 ds tomatpure
1 løg
Olivenolie
50 g reven parmesanost
Rasp
Kanel
Salt, peber
Bechamelsauce
Kartoflerne koges og skæres i skiver.
Løg og snittede løg brunes i olie og krydres med kanel, salt og peber.
Tilsæt tomat og tomatpure og lad saucen koge godt igennem.
Auberginerne skæres i skiver på langs, brunes i olie og lægges i bunden af et smurt ovnfast fad.
Kødsaucen hældes over.
Derefter lægges et lag kartofler ovenpå. Hæld bechamelsauce over og drys med parmesanost.
Stil fadet i ovnen ved 175 grader i 3 kvarter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar