2 koteletter
2 spsk soja
50 g smør
1 grøn peber
2 røde peberfrugter
200 g bønnespirer
Løse ris
Skær koteletterne i tændstiktynde strimler og læg dem i et fladt fad.
Hæld sojaen over.
Lad kødet stå koldt i ca. 1 time.
Svits kødstrimlerne ca. 2 min. ved kraftig varme.
Tilsæt peberfrugter og svits dem med i ca. 2 min.
Tilsæt bønnespirer og svits retten endnu 2 min. (6 min. i alt).
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar