3 store løg
3 madæbler
3 spsk karry
3 spsk smør
2 spsk mel
2 liter hønsebouillon
1 dl fløde
Salt
Citronsaft
Kogte ris
Rosiner
Kogt kyllingekød
Løg og æbler hakkes fint og svitses ammen med karry i smørret.
Når karryen er blevet mørk drysses melet over.
Spæd med kogende suppe
Lad det hele småkoge til løg og æbler er møre.
Tilsæt fløden og smag til med salt og citronsaft.
Serveres med kogte ris, rosiner og e.v.t. kogt kyllingekød.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar