225 g smeltet smør
400 g mel
1 tsk eddike
½ tsk salt
3/4 dl vand
1 æg
375 g syltede kirsebær uden sten
100 g sukker
2 spsk maizena
1 spsk mel
½ tsk mandelessens
Bland kirsebær, kirsebærsaft, sukker, maizena, mel og mandelessens og kog det ved svag varme i 15 min.
Lad fyldet afkøle.
Ælt smeltet smør, mel, salt og eddike sammen.
Pisk æg og vand sammen og bland det i dejen.
Beklæd tærteformen med fyldet og bag det i 15 min. ved 200 grader.
Hæld fyldet over tærten og bag den færdig ved 200 grader i 20 min.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar