torsdag den 13. marts 2008

Twin Peaks tærte

225 g smeltet smør
400 g mel
1 tsk eddike
½ tsk salt
3/4 dl vand
1 æg
375 g syltede kirsebær uden sten
100 g sukker
2 spsk maizena
1 spsk mel
½ tsk mandelessens

Bland kirsebær, kirsebærsaft, sukker, maizena, mel og mandelessens og kog det ved svag varme i 15 min.
Lad fyldet afkøle.
Ælt smeltet smør, mel, salt og eddike sammen.
Pisk æg og vand sammen og bland det i dejen.
Beklæd tærteformen med fyldet og bag det i 15 min. ved 200 grader.
Hæld fyldet over tærten og bag den færdig ved 200 grader i 20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...