torsdag den 13. marts 2008

Thailandsk kokossuppe

1 løg
2 fed hvidløg
olie
300 g kyllingefilet
2 porrer
1 rød peber
2 tomater
2 baby auberginer
1 ds kokosmælk
1 bouillonterning
1/2 ltr. vand
1 citron
1/2 tsk rød karry
1/2 tsk chilli
Løse kogte ris

Løg og hvidløg hakkes fint.
Skær kyllingefileten i små stykker og steg dem sammen med løg og hvidløg.
Porrer, rød peber, tomater, auberginer hakkes i små stykker og tilsættes.
Efter 10 minutter tilsættes kokosmælk, vand, karry, saften fra citronen og chilli.
Lad suppen koge 15 og server den med løse kogte ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...