1 løg
2 fed hvidløg
olie
300 g kyllingefilet
2 porrer
1 rød peber
2 tomater
2 baby auberginer
1 ds kokosmælk
1 bouillonterning
1/2 ltr. vand
1 citron
1/2 tsk rød karry
1/2 tsk chilli
Løse kogte ris
Løg og hvidløg hakkes fint.
Skær kyllingefileten i små stykker og steg dem sammen med løg og hvidløg.
Porrer, rød peber, tomater, auberginer hakkes i små stykker og tilsættes.
Efter 10 minutter tilsættes kokosmælk, vand, karry, saften fra citronen og chilli.
Lad suppen koge 15 og server den med løse kogte ris.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar