2 ½ kg oksehaler
Olie
3-4 porrer
1 selleri
3-4 gulerødder
2 tsk paprika
1 ds tomatpure
3 liter bouillon
Salt, peber
Flutes
Brun oksehalerne i olie.
Brun hakkede porrer, selleri og gulerødder i olie.
Drys med paprika, tilsæt bouillon.
Lad suppen koge ca. 4 timer til kødet er mørt.
Læg halerne på et fad.
Kom tomatpureen i suppen og kog den igennem.
Serveres med lun flutes.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tomatsuppe
3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...
-
300 g mel 100 g smør 1 spsk sukker 1/2 tsk. salt 25 g gær 1 dl mælk 100 g flormelis 500 g palmin Smuldr fedtstoffet i 250 g af melet. Tilsæt...
-
400 g stribet flæsk 1 porre 250 g champignon Smør Salt, peber 3 dl bouillon 2 spsk soja Ris Flæsket og porren skæres i strimler. Brun kødet ...
-
2 æg 120 g sukker 120 g smeltet smør 70 g mel 50 g smør 50 g hakkede mandler 75 g sukker 2 spsk fløde 1 spsk mel Æggene piskes med sukker, h...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar