tirsdag den 11. marts 2008

Italiensk brød med to slags tomater

Til to personer

4 skiver italiensk brød
125 mozzarellaost
2-4 røde tomater
Olivenolie
Dionsennep
Oregano
2-4 grønne tomater
Honning
Rasp
1 dl friske basilikumblade
2 fed hvidløg
1/2 dl pinjekerner
50 g revet parmasanost
1 dl olivenolie
Salt + peber

Frisk pasta og friskrevet parmasanost

De 4 skiver brød dryppes med olivenolie og smørres med dionsennep. Skær de røde tomater i skiver og læg dem lagvis med mozzarellaosten. Drys med oregano. Og stil brødene i en brændende varm ovn til skorpen bliver sprød og osten er smeltet.
Kom basilikum, hvidløg, pinjekerner, parmasan, olivenolie, salt og peber i blenderen. Hak det hele godt igennem.
Skær de grønne tomater i skiver. Smør dem med honning og dyp dem i rasp. Steg dem på en stegepande til de er mørkebrune.
Kog den friske pasta. Og bland den med pestoen.
Tag brødet ud ud af ovnen og pynt med de stegte grønne tomater.
Server det hele på én gang sammen med friskrevet parmasanost, for den du elsker allermest i hele verden. Retten kan også serveres for én, du er ved at være træt af. Men det er nu ikke helt det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tomatsuppe

3 løg 3 porrer 1 selleri 2 røde pebere 3 fed hvidløg 1 chilli olie Balsamico 3 kg tomater 2 laurbærblade 1 spsk si...